Sæsonåbent indtil september
Som at være i troperne
Lidt om mig

Jeg er en dreng på 15, som er helt tosset med planter, især de lidt anderledes. Jeg har været interesseret i planter siden jeg var 7-8 år, hvor jeg fik lov til at være med til at passe køkkenhaven. Det fascinerede mig, hvor forskellige kimplanter så ud, selvom frøene jo så næsten ens ud, og at et frø kunne blive til en så stor plante med frugter og grøntsager på. Det fascinerer mig egentlig stadig, men nu synes jeg, de tropiske og anderledes planter er mere spændende, fordi de tit er lidt sværere at dyrke, og når det så lykkedes, virker træet eller planten endnu flottere end før. Og hvis den så blomstrer, er det endnu bedre.

 
Lidt om boden

Det startede, med at jeg godt kunne tænke mig at tjene nogle lommepenge. Det mest oplagte ville jo være at dele aviser ud, men det, syntes jeg, ikke lød særligt spændende.

Jeg kom i tanke om at, jeg kunne sælge de planter, som jeg havde til overs, når jeg havde priklet om, for jeg havde nemlig købt en masse frø, men der ville ikke være plads til dem alle. Så jeg kunne lige så godt sælge dem, så andre kunne få noget ud af dem i stedet for at smide dem ud. Det skulle heller ikke koste ret meget, for det var jo bare en måde, jeg kunne komme af med de overskydende planter.

Først og fremmest skulle jeg have lavet en bod, som planterne kunne stå på, og den skulle selvfølgelig være bæredygtig. Det er også en af grundende til, at der ikke er levering, for det udleder en masse CO2, når det skal transporteres. Så hvis du vil være med til at gøre jorden til et bedre sted at bo, så vil det være en god ide, at du går, cykler eller tager Letbanen hen til boden. Desuden er boden lavet af genbrugs- og restmaterialer fra vore anneks. 

Det er planen, at jeg i fremtiden vil sælge planterne i 100% genanvendelige- og genbrugspotter.

Mangler du noget? Lav en bestilling.
Kjeldmand planter

Addresse:

Mølleparken 3, 8320 Mårslet 

Ring til mig:

+45 42 52 05 02

Email:  oscarkjeldmand@gmail.com

Åbningstider

 

April-september:

Åben

Oktober-marts:

Lukket

Mandag-søndag:

00:00-24:00

© 2019-2020 af Oscar Kjeldmand

Copyright @ All rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now